Játék menete
Nyeremények
Résztvevő termékek
Nyertesek
Játékszabály

NYEREMÉNYEK

Napi nyerőidőpontos nyeremény:
10.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány
naponta 3 db, összesen 105 db

Mindig jól jön a segítség a bevásárlásnál! Nyerd meg a 10.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalványt, és még több PICK finomságot vagy bármi mást tehetsz kosaradba!


Heti nyeremény:
Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next kávéfőző
hetente 1 darab, összesen 5 db

Nyerd meg konyhád új díszét! Chiara Ferragni saját, ikonikus stílusa egyesült a Nespresso legkedveltebb kávégépével, és megszületett ez a valódi szépség, mellyel kevesebb mint 1 perc alatt kerülhet csészédbe kedvenc kávéd. Az 1 literes víztartály, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás a kényelemről gondoskodik, az egyedi minta pedig a stílusos megjelenésről.


Különdíj:
BOSCH TCG4104 Kontaktgrill
hetente 2 db, összesen 10 db

Grillezz egész évben! Szalametti vagy Mátyás termék vásárlásával a különdíjért is indulhatsz, és tiéd lehet ez a praktikus Bosch kontaktgrill. A sütő három grillezési lehetőségnek köszönhetően széles választékot kínál: kontakt grillsütő, asztali grillsütő vagy felső és alsó melegítés a sütőben. Kivehető, alumínium tapadásmentes bevonattal rendelkező grillezőlapokkal rendelkezik, melyek mosogatógépben is tisztíthatók. Te melyik PICK finomsággal kezdenéd a grillezést?


Fődíj:
Otthon színesítés, 1.000.000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvány formájában
összesen 1 db

Milliónyi okod van rá, hogy te legyél a fődíj nyertese! Ha te vagy a szerencsés, tiéd az 1.000.000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvány, mellyel színesítheted otthonod. A kártyán lévő összeget nem lehet bankkártyára átutalni, nem váltható készpénzre és egyéb fizetési eszközre. Az ajándékkártya az első feltöltéstől számított 5 évig érvényes.Cookie beállítás Adatkezelési tájékoztató Játékszabály Kapcsolat A képek illusztrációk.