Játék menete
Nyeremények
Résztvevő termékek
Nyertesek
Játékszabály

JÁTÉK MENETE

Játssz velünk 2021. szeptember 20. és 2021. október 24. között, hogy megszerezhesd a naponta, hetente megnyerhető ajándékok egyikét vagy akár a fődíjat is! Nézd meg, milyen egyszerűen indulhatsz az értékes ajándékokért!

Tegyél a kosaradba

legalább 1 darab, a játékban részt vevő PICK terméket a SPAR magyarországi üzleteiben, hogy indulhass a napi nyereményekért! 2 db blokkfeltöltéssel indulhatsz a heti nyeremények sorsolásán, 3 db blokkfeltöltéssel pedig a fődíj sorsoláson is.

Vásárolj

Szalametti vagy Mátyás terméket, és add meg a blokk adatainak feltöltése során, hogy a különdíj sorsolásán is részt vehess!

Regisztrálj

a weboldalon, majd töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait! Ne feledd: a heti nyeremények sorsolásán való részvételhez legalább 2 db érvényes feltöltéssel kell rendelkezned, míg főnyeremény esetén legalább 3 db érvényes blokkfeltöltéssel! Szalametti vagy Mátyás termék vásárlása esetén a különdíj sorsolásán is részt vehetsz.
Feltöltési időszak:
2021. szeptember 20. – október 24.

Indulj a nyereményekért!

A feltöltést követően azonnal megtudhatod, hogy nyertél-e napi ajándékot, és 2 db blokk feltöltését követően részt vehetsz a heti nyeremény, míg 3 feltöltéssel a fődíj sorsolásán is. Szalametti vagy Mátyás termék vásárlása esetén a különdíj sorsolásán is részt vehetsz. Ne feledd, minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulhatsz az értékes ajándékokért!
Amennyiben kérdésed merülne fel a játékkal kapcsolatban, akkor állunk rendelkezésedre a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.
További részletek: JátékszabályzatCookie beállítás Adatkezelési tájékoztató Játékszabály Kapcsolat A képek illusztrációk.